ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ημέρες Γραμματοσήμου στη Νάξο



Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και η "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη" του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου διοργανώνουν μια μοναδική Φιλοτελική Έκθεση με τίτλο "Ημέρες Γραμματοσήμου στη Νάξο". Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 5 Ιουνίου, ώρα 20:15...
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου, στο Φιλώτι της Νάξου.


Πρόκειται για μια διοργάνωση, που στόχο έχει την ανάδειξη του πολιτιστικού ρόλου του γραμματοσήμου μέσα από μοναδικά εκθέματα, όπως είναι τα σχέδια και τα προσχέδια γραμματοσήμων από το προσωπικό αρχείο της ειδικής συμβούλου επί καλλιτεχνικών θεμάτων των ΕΛΤΑ, ζωγράφου-χαράκτριας κ. Μυρσίνης Βαρδοπούλου, η οποία και θα παραστεί στις εκδηλώσεις.


Κατά τη διάρκεια των Ημερών Γραμματοσήμου στη Νάξο, οι συλλέκτες φιλοτελιστές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικά συλλεκτικά προϊόντα και όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης στους χώρους της έκθεσης από στελέχη των ΕΛΤΑ.


Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του γραμματοσήμου και να ζωγραφίσουν το δικό τους γραμματόσημο σε πραγματική διάσταση υπό την καθοδήγηση της κ. Μ. Βαρδοπούλου, ενώ θα τους δοθούν και ΔΩΡΕΑΝ φιλοτελικά προϊόντα. Τη μοναδική για τη Νάξο αυτή φιλοτελική εκδήλωση, πέρα από τους φιλοτελιστές και το κοινό, θα μπορούν να επισκεφθούν οργανωμένα και σχολεία του νησιού, μετά από συνεννόηση με τα ΕΛΤΑ και το ΣΦΝ (τηλ.: κ. Ειρήνη Μουστάκη 6932 72.51.48)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου